Verhuisdozen


Verhuizen, het gaat zo makkelijk met een verhuisbedrijf. Vanzelfsprekend zonder schade, snel, stipt en bovenal effectief, want de kosten tellen ook mee. Probleemloos; een trappenhuis, onbereikbaar voor auto, een regenbui, de schilder is nog bezig… U lost het allemaal op en heel Nederland vertrouwt u zijn kostbare spullen toe. 

En, waar u op moet kunnen rekenen is een prima kwaliteit verhuisdoos en een omvangrijk assortiment verpakkingsmaterialen. Door onze producenten tegen uiterst scherpe condities voor u aangemaakt en/of direct uit voorraad leverbaar. Een totaalpakket is gemakkelijk voor u, maar ook voor ons. Bovendien maken we voor u ook een eigen bestellijst. Dat is makkelijk bestellen en snel uitleveren binnen 48 uur. 

Spoed? 
Dan helpen we elkaar toch! Afhalen uit ons centraal gelegen magazijn behoort tot de mogelijkheid. Na uw bestelling staat het binnen 15 minuten voor u gereed. Zonder wachttijden of extra kosten. 

Verhuizen op maat 
Met de opsomming in het kader op de achterzijde is nog niet alles genoemd wat u nodig heeft. Zijn er speciale wensen, of heeft u bijzonder materiaal nodig, dan staan wij voor u klaar. Kraftwell heeft door zijn brede kennis en ervaring altijd een verrassende oplossing in materiaal of vormgeving.
 

TOEGEVOEGDE WAARDE

Als Looma hebben we een leuke achterblijver voor uw klanten. Hadden we het eerder over uw verhuisdoos als visitekaartje, dan is deze zeker zo leuk. Met een vouwconstructie laat u voor uw relaties een verhuiswagen achter in kartonvorm. Aan u de eer om die nog aan te vullen met bijvoorbeeld een bloemenbon. 

Visitekaartje
Een verhuisdoos van uw firma is geen standaard doos. Looma geeft u de mogelijkheid uw bedrijfsnaam tegen geringe meerprijs in de markt te zetten. En dan niet 10x10cm, maar duidelijk zichtbaar, ook voor de buren. Een achtergebleven doos herinnert over 5 jaar nog aan uw naam en service wanneer nog steeds op zolder de oude studieboeken staan ingepakt of waarin de bedrijfsarchivering is verwerkt. 

Collo-moduul
Arbo, efficiency en verhuizen, het zal altijd bij elkaar horen. We zoeken naar snel en makkelijk verpakken met minder belastende handelingen. Daarom bent u misschien voorstander van collomodulaire verpakkingen, bijvoorbeeld in formaat container of europallet. We zoeken samen met u naar stapelbare oplossingen en optimaal vervoer zonder transport van lucht. 

Aanvraagformulier

Gebruik het onderstaande formulier voor een vrijblijvende aanvraag voor verhuisdozen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ons bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd.