Uw goederen onder ons dak

Bij Looma is het mogelijk om uw goederen onder te brengen. Daarbij kunnen wij een totaalpakket bieden. Door goederen te ontvangen, maar ook om deze weer voor u te verzenden. Weten wat er mogelijk is? Neem contact op via info@looma.nl!

Wij hebben uiteraard ook de mogelijkheid om uw goederen op te halen of te leveren binnen Nederland en Europa. Alle zorg hiervoor wordt voor u uit handen genomen. Op basis van uw vraag gaan wij op zoek naar de scherpste prijs en zorgen wij ervoor dat alles op tijd binnen komt.

Transport binnen Nederland

Vanuit ons kantoor bemiddelen we voor u in uw transportbehoefte in Nederland. Van een trailer vol tot een enkele pallet. Dit kunnen wij doen in combinatie met inpakwerkzaamheden ofwel losstaand. Wij zorgen ervoor dat alle producten worden opgehaald op locatie en bij ons worden gebracht. Indien nodig verrichten wij de ompakwerkzaamheden en verzorgen we de bezorging naar het uiteindelijke afleveradres. Naast pallets is het uiteraard ook mogelijk om pakketten door ons te laten versturen.

International transport

Looma bemiddelt ook in international transport van en naar Nederland. Heeft u producten aangekocht in bijvoorbeeld Duitsland of Italië kunnen wij het vervoer regelen. Al dan niet in combinatie met enige inpak werkzaamheden zoals ompak- of stickerwerk op onze locatie.

Aanvraagformulier

Gebruik het onderstaande formulier voor een vrijblijvende transport aanvraag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt ons ook altijd bellen (0165 – 571 202) of mailen (info@looma.nl) om de mogelijkheden met ons te bespreken.