Het idee achter Looma

Looma betekent creëren. We bedenken goede oplossingen, komen met mooie producten en creëren hiermee ook letterlijk werk voor jongeren.

Looma werkt door

Goed werk. Daar draait het om bij Looma. Natuurlijk omdat we voor jou simpelweg goed werk willen leveren. Bij het inpakken, ompakken, assembleren, etiketteren, distribueren, koerieren en zelfs verhuizen. Wat je uitdaging ook is: wij kunnen het aan. Flexibel, snel en met een glimlach.

Hoe? Bij ons werken jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. De ervaring en werkethos die ze hier opdoen geeft hen uitzicht op een betere toekomst. En die pakken ze bijna allemaal met beide handen aan. Vooral dat vinden wij ‘goed werk’, want het werkt in de hele samenleving door.

Is goed werk ook binnen jouw organisatie prioriteit? Met Looma geef je op bijzondere wijze invulling aan je maatschappelijke opdracht. Wat kunnen we voor je doen?

Jarenlang ervaring in verpakkingen


Van pizzadozen tot verhuisdozen. Verpakkingen zijn er in allerlei soorten en maten. Al sinds jaar en dag verkopen we deze onder de juiste condities.

Werken met jongeren


Een passie voor werken met jongeren heeft er uiteindelijk toe geleidt dat we zijn gestart met het aanbieden van bijbanen om zoveel mogelijk jongeren werkethos en ervaring te laten op doen. Goed betaald, goede sfeer en ondertussen ook nog veel leren in sociaal opzicht. Maar zoals onze jongeren weten: school gaat voor!

Samenwerking S&L Zorg

Looma werkt samen met S&L Zorg. De combinatie tussen S&L Zorg en Looma betekent dat we grote opdrachten aan kunnen, maar tegelijkertijd ook mensen met een verstandelijke beperking een zinvolle dagbesteding kunnen bieden.

Inclusief bedrijf

Bij Looma gaan we voor iemands kwaliteiten. Dit betekent dat we juist ook oog hebben voor mensen met een arbeidshandicap. We zullen altijd blijven zoeken naar mogelijkheden en praktische oplossingen. Iedereen moet mee kunnen doen in de maatschappij en daar willen we als bedrijf graag ons steentje aan bijdragen.