Co-Packaging


Bij Looma kunt u terecht voor diverse verpakkingen. Maar u kunt er ook voor kiezen om het in- en ompakwerk door ons te laten doen. Al het werk waar uw bedrijf niet op ingesteld is kunnen we hierin overnemen. Het inpakken van producten, aftellen van samples en versturen naar 1 afleveradres of in bulk naar meerdere adressen.

Diverse mogelijkheden:

  • Zendingen in bulk per (pakket) post
  • Inpakken van samples
  • Ompakken van aantallen

 

Samenwerking S&L Zorg en Looma

Bij S&L Zorg (Roosendaal en Bergen op Zoom) bestond de vraag vanuit de deelnemers aan dagbesteding naar echt productiewerk. Grote aantallen zijn voor de deelnemers van S&L Zorg met een verstandelijke beperking niet te behappen. Daarom werken we sinds kort met elkaar samen. Looma besteed een deel van haar opdrachten uit aan S&L Zorg. Op deze manier kunnen we samen zowel grote aantallen produceren, maar tegelijkertijd ook deze mensen aan een mooie dagbesteding helpen.

 

Op locatie

In verschillende gevallen is het beter of praktischer om inpakwerk op locatie te doen. Een team van onze jongeren komt met begeleiding op locatie. U geeft aan wat nodig is, het aantal mensen, het aantal uur (geschat) en wanneer u het werk uitgevoerd wilt hebben. We komen dan bij u langs om het werk uit te voeren. Met onze poule van jongeren zijn we zeer flexibel en kunnen we samen altijd een oplossing vinden.

Afspraken

Samen maken we afspraken over het werk dat gedaan moet worden.

Op locatie

Wanneer dat beter uit komt komt ons team bij u op locatie.

Deadline

Van te voren spreken we af wanneer het werk klaar moet zijn.

Aantal werknemers

Het aantal werknemers wordt afgestemd op de grootte van de klus.